9 Eylül 2021 Perşembe

Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri CRM İle Devam Ediyor.

Yönetim danışmanları ve akademisyenlere yönelik olarak düzenlediğimiz Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri etkinliklerimizi bir süredir dijital olarak sürdürdükten sonra tekrar düzenlemeye devam ediyoruz. 26. etkinliğimizi Zoho Çözüm Ortağı Cloudyflex ile birlikte düzenleyeceğiz.

Kurumsal Dönüşüm Platformu ile Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri Hakkında 

Kurumsal Dönüşüm Platformu olarak, kurumsal dönüşüm odaklı farkındalık yaratmayı ve bilinçlendirmeyi hedef edinmiş bulunmaktayız.

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri günlerinin temel amacı, kurum ve bireylere yol gösteren, farkındalık yaratan, fikir veren,vizyon katan akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimize güncel teknoloji ve çözümler hakkında rehberlik etmek, yararlanabilmelerini temin etmek, bilgilerini arttırmak, tazelemek ve doğru bilgiye daha hızlı, zamanında ulaşabilecekleri ulaşım kanallarını oluşturmalarına yardımcı olmaktır. 

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ve Vizyonumuz

Kurumsal dönüşüm odaklı anlayışın içinde farkındalık yaratmayı ve bilinçlendirmeyi sürdürmek, 2012 yılında kurulan marka bağımsız iletişim ve deneyim platformumuzu, yaygınlaştırmaktır. 

1. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ‘ne dahil olan Kurumsal Çözüm ve Teknolojiler Üreticileri Hangileridir?

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ‘ne Kurumsal Dönüşüm Platformu üyesi olan Çözüm üreticisi firmaların tamamı dahildir. 

2. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Ne Demektir?

Akademisyen üyelerimizin sanayi ve öğrencileri ile, yönetim danışmanı üyelerimizin, birey ve kurumlarla, güncel teknoloji ve çözüm bilgilerine , vizyonuna sahip donanımla iletişimde bulunmaları ve kendilerine danışan öğrenci, birey ve kurumlara esinlenebilecekleri güncel örnekleri ve referans bilgileri paylaşmalarına olanak sağlamak için Kurumsal Dönüşüm Platformu Kurumsal çözüm üreticileri tarafından düzenlenen etkinliklerdir. Akademisyen ve Yönetim Danışmanı üyelerimize yöneliktir. 

3. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Hangi Sıklıkta Yapılır?

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri 2015 yılından beri aynı ay içinde en fazla 1 kez olmak üzere Kurumsal Çözüm Üreticileri ile birlikte düzenlenir. Etkinlikleri düzenlenmesi ve sürdürülmesi adına Kurumsal Çözüm üreticileri ile çalışmalar devam etmektedir. Etkinlik tarihleri belirlenip, kesinleştikçe üyelerimizle paylaşılacaktır. 

4. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Ne Tür Faydalar Sağlar?

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri, Kurumsal Dönüşüm Platformunun Kurumsal Çözüm üreticileri ile birlikte düzenlenmektedir.Katılan akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimiz Kurumsal Çözüm üreticisi kurumun uzmanları tarafından en doğru şekilde bilgilendirilir ve yönlendirirler: Kurumlara sağlanan yazılım, teknoloji ve danışmanlık hizmetleri konusunda, çözüm haritaları, kapsamları ve çözüm ağı hakkında bilgi sahibi olurlar, bu sayede birey ve kurumlara, yardıma ihtiyaç duymaksızın doğru bilgiyi verecek, vizyonu çizecek bilgi, donanımına sahip olurlar.

26. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günlerine Katılmak İçin Lütfen Kayıt Olunuz.

1 yorum: